Csaknem másfél millió forintra emelték az EVAT vezetőjének fizetését

Teflon erejű arcbőr kell ehhez, de úgy tűnik, nekik van.

Az EVAT Igazgatósága június végén 1.420.000 forintra emelte Szűcs Tamás vezérigazgató munkabérét – derül ki Mirkóczki Ádám Facebook-bejegyzéséből.

❗️Vérlázító gátlástalanság❗️

Miközben az EVAT Zrt. vezetése botrányt botrányra halmoz, a pofátlanságnak náluk továbbra…

Posted by Mirkóczki Ádám on Friday, June 30, 2023

 

A polgármester hozzáteszi: Szűcs elődjének mintegy félmillió forinttal kevesebb volt a fizetése. „Igaz, ő nem is hajtott végre politikai parancsokat, hanem tisztességes szakmai munkát végzett” – mutat rá.

Az emelés ráadásul visszamenőleges, így a vezérigazgató júliusban az előző fél évi fizetés emelését is felveheti is felveheti, mintegy három és fél millió forintot. 

„Úgy látszik, az EVAT-ban igen jól fizetik az ámokfutást…”– jegyzi meg Mirkóczki Ádám. És, hát valóban, ha ez a teljesítmény mércéje, akkor Szűcs Tamás kiválóan teljesít:

Mindemellett az EVAT vezetése szinte egyetlen nyilatkozatában sem mulasztja el, hogy panaszkodjon arról, szerintük milyen sok pénzt „tart vissza” a holdingtól a város. Persze, a maguk szempontjából igazuk is van: ha a mindenféle mondvacsinált indokokkal követelt összegeket is megkappná a cég, akár kétszer ekkora emelést is kaphatott volna a remek munkát végző vezérigazgató úr…

Facebook
Email