Több mint 60 szervezet mutatkozott be a Civil Ünnepen

4 helyszínen,  a Civil Közösségi Ház udvarán 16 sátorban bemutatókkal, foglalkozásokkal várták az érdeklődőket.

A Civil Közösségek Házában Tóth Péterné, a Civil Kerekasztal elnöke köszöntötte a résztvevőket. Mint mondta, a nagy múlttal büszkélkedő városi civil élet a város vezetésének támogatásával indult útnak és örömünkre szolgál, hogy ez a támogatás a mai napig megvan.

Szombaton az egri civileket ünnepeljük

 

Minczér Gábor alpolgármester köszöntőjében kiemelte: a civil társadalom hatalmas és hiánypótló munkát végez Egerben, mely már 3 évtizede töretlen. A város mindenkori vezetésének mindig támaszkodniuk kell rájuk, egymást kölcsönösen kell segíteniük.

Az idei ünnepen a Civil Kerekasztal ajánlása alapján Pro Agria díjat vehetett át Csathó Tibor, az Életfa Környezetvédő Szövetség elnöke.

Az “Eger a mi városunk” című vetélkedő győztesének járó vándorkupát a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet csapata vehette át.

A vetélkedőt 2014-ben szintén a szervezet indította útjára, melyen az indulók széleskörű, a város ismeretéről szóló tudásukról adhatnak számot.

A XVIII. Eger Civil Ünnepe 4 helyszínen zajlott, a Civil Közösségi Ház udvarán 16 sátorban bemutatókkal, foglalkozásokkal várták a rendezvény résztvevőit.

Civilek-Unnepe 03
« A 20 »

 

Facebook
Email