Mától kezdődik az Ostorosi út felújítása

Javítási munkálatok miatt az Ostorosi út egy szakaszán november 28-a és december 2-a között teljes útzár lesz.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a 2503 számú Eger-Novaj összekötő út Ostorosi úti szakaszán a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között.

A munkálatok november 28-án hétfőn reggel 7 órakor kezdődnek és várhatóan december 2-án pénteken 17 óráig tartanak.

Minczér Gábor és Farkas Attila alpolgármesterek Facebook-videójából kiderül: az útszakasz felújítása a Kertész utcában nemrég befejeződött munkálatok során merült fel. A beruházást a választókerület képviselőjeként Farkas Attila kezdeményezte. Az út kezelője azonban nem Eger városa, hanem a Magyar Közút, így első körben velük kellett leülni tárgyalni. A városvezetésnek sikerült meggyőznie a céget a felújítás szükségességéről, így a munkálatok hétfőn megkezdődnek.

 

🚧 ⛔️Hétfőtől lezárják az Ostorosi utat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőtől nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a város Ostorosi úti szakaszán a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között.

A munkálatok 2022. november 28-án hétfőn reggel 7 órakor kezdődnek és várhatóan 2022. december 2-án pénteken 17 óráig tartanak.
A kivitelezés időszakában az Eger, Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzárra kell számítani.
A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca felé tudnak kerülni.

Az érintett szakaszon történő munkálatok miatt 2022. november 26-án pénteken reggel 7 órától lezárásra kerül a Maklári út 64.sz. előtt található parkoló, ahol 2022.november 28-tól előreláthatólag 2022. december 2-ig ideiglenes autóbusz-megállóhely kerül kijelölésre, ezért ott a megjelölt időszakban megállási tilalom lesz érvényben.

Posted by Farkas Attila on Friday, November 25, 2022

 

A kivitelezés időszakában az Eger, Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben.

A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca felé tudnak kerülni.

A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy megtervezhessék az optimális útvonalukat.

Az érintett szakaszon történő munkálatok miatt november 26-án pénteken reggel 7 órától lezárják kerül a Maklári út 64.szám előtt található parkolót is, ahol november 28-tól előreláthatólag 2022. december 2-ig ideiglenes autóbuszmegállóhelyet jelölnek ki. Ezért ott a megjelölt időszakban megállási tilalom lesz érvényben.

Facebook
Email