„Visszatértünk az élők sorába!” Végre győztek az egri kézilabdás lányok

Egy rettenetesen rossz szériát zárt le értékes győzelemmel a klub az FTC otthonában.

A mérkőzés matematikai esélyesei a mieink voltak, hiszen az Eszterházy SC a negyedik, a Fradi U19-es csapata pedig a tizenkettedik helyen áll a tabellán. A lélelktani súlyt az elmúlt időszak egymást követő kudarcai adták.

Az elején ne úgy tűnt, mintha ennek a pocsék sorozatnak a vége felé járnánk. Hat perc alatt 3 gólt kaptunk be, és a 18. percig nem sikerült átvenni a vezetést.

A második félidő eleje aztán megint alaposan ráijesztett az egri szurkolókra. A 36. percben már ismét a zöld-fehérek vezettek 14-13-ra. Ezen a pontonn Zsadányi Sándor edző nem véletlenül kért időt. A gyors megbeszélés eredményéig azonban a 49. pervig kellett várni, ekkor vettük át a vezetést ismét. Innentől viszont már azt az Eszterházyt láthattuk, amelyre olyan régen vártunk. Öt perccel később már három góllal vezettünk, a végeredmény pedig 21-15-os szép egri győzelem lett.

„Visszatértünk az élők sorába! Rendkívül jól védekeztünk, ami a mai siker kulcsa volt. Gratulálok a csapatnak, mert nagyon jó szellemben, nagy küzdéssel játszottak végig” – értékelt a mérkőzés után Zsadányi Sándor.

(Fotó: Fenyves Balázs/Eszterházy SC)

Facebook
Email