Óriás ledfal és fröccsterasz várja az egri szurkolókat

A Végvári vitézek terén szoríthatunk az EB-n a válogatottnak.

Pontosan egy hónap múlva, június 14-én kezdetét veszi a világ egyik legnézettebb sporteseménye: a labdarúgó Európa-bajnokság, ahol összesen 24 nemzet méri össze tudását és erejét. A négy hetes EB-n 51 mérkőzést követhetnek végig a szurkolók.

„Egerben a Végvári Vitézek Terén várjuk majd az egrieket és az Egerben tartózkodó turistákat. Az Agria Film Kft. idén második alkalommal szervezi az Egri Szurkolói Zónát, ahol óriás Ledfalon, élőben követhetőek az EB legizgalmasabb mérkőzései.

Természetesen a jó meccsek mellé a hideg sör, fröccs és az édes-sós csemegék sem maradhatnak el, széles büfé kínálattal készülünk a drukkerek részére.”

– mondta Berényi Tamás, a cég ügyvezetője.

A szervezők gondoskodnak a szurkolók kényelméről is, a lelátókon polifoam csíkokon lehet helyet foglalni, a téren pedig piknikasztalokat állítanak fel.

Szoboszlai Dominik csapatkapitány vezetésével legalább három magyar meccset izgulhatunk végig együtt. A nemzeti tizenegy mérkőzéseinek alkalmával, a fényjáték és térzene sem maradhat el, igazi fesztivál hangulatot ígérnek a szervezők a város központjában.

A Szurkolói Zónáról az esemény Facebook-oldalán tájékozódhatunk.

(Fotó: Badacsonyi Gergely/Pexels)

Facebook
Email