Veszprémmel működik együtt Eger az ifjúsági feladatok terén

Egerbe látogatott Veszprém városának önkormányzati delegációja, hogy közelebbről is megismerjék az egri városi ifjúsági feladatellátás gyakorlatát – adta hírül Farkas Attila alpolgármester facebook oldalán.

Mint írja, az egri Városi Diáktanáccsal közösen fogadták Sótonyi Mónikát a veszprémi Köznevelési, Ifjúsági, Sport és Civil Bizottság elnökét, valamint a Veszprémi Diák- és Ifjúsági Önkormányzat képviselőit. A veszprémiek szeretnének minél több jó gyakorlatot megismerni, amivel hatékonyabbá tudják tenni városi működésüket. Elmondták, hogy országos szinten is példaértékű, ahogy Egerben működik a feladatellátás.

A nap folyamán prezentációk keretében ismertették egymással saját működésüket. Telefonon elértük Farkas Attila alpolgármestert, aki hozzáétette, a prezentációkon túl, a veszprémiek meghallgathatták az Egri Kulturális és Művészeti Központ előadóját, az intézményi működésükről, valamint ellátogattak az IFI Pontba is. Az alpolgármester elmondta, bízik abban, hogy ez a találkozó egy hosszútávú partnerség kezdete Veszprém városával.

Facebook
Email