Vereséggel zárták az évet a kézilabdás lányok

Egyetlen góllal ugyan, de alulmaradt a Levendula Hotel Algyő csapatával szemben az Eszterházy SC.

A meccs előzményei már jelezték, hogy nem a egri lányok nem számíthatnak könnyű estére Algyőn. Nagy Éva belázasodott, így több edzést is ki kellett hagynia, Bató Lili pedig egy nappal korábban sérült meg. Végül mindketten pályára léptek, de nem biztos, hogy a maximumot tudták hozni.

Az összecsapás kifejezetten jól indult, az első negyed óra után 4-7-re vezettünk. Ám ezután fordult a kocka, a 18. percben már az algyőiek vették át a vezetést, amit ezt követően nem is engedtek el.

A második félidő elején már 19-13-ra húztak el a vendéglátók, ám az egri lányok is kezdtek magukhoz térni. Sajnos azonban az algyőiek sem vettek lejjebb a ritmusból, így a végére csak egy gólos hátrányig tudtunk feljönni, a végeredmény 29-28-as vereség lett.

Zsadányi Sándor vezetőedző a meccs után elmondta: már eleve nagyon rossz előérzete volt, és a pályán történtek ezt igazolták vissza. „Mindenre felkészültünk, semmi újat nem mutatott számunkra az Algyő, de egyszerűen nagyon komoly problémáink akadtak a koncentráció terén. (…) Nem tudok mást mondani, minthogy tizenhat meccs van még hátra a szezonból, és hogyha mi komolyan a feljutásról álmodozunk, akkor nem fér bele még egy ilyen hozzáállású mérkőzés” – összegzett a mester.

(Fotó: Eszterházy SC)

Facebook
Email