Tisztítsuk meg együtt az Eger-patakot!

Az országos TeSzedd! programhoz csatlakozik idén a Városgondozás, a cég saját munkavállalóival tisztítja meg a partszakaszt.

Ugyanakkor várják az önkéntes kedvű lakók csatlakozását is az akcióhoz.

A közösségi szemétszedésre április 27-én, szombaton kerül sor, az érdeklődőket reggel 9 órára várják az Érsekkertben található Zenepavilonnál. A helyszíni eligazítás során a Városgondozás kiosztja a hulladékgyűjtő zsákokat és a gumikesztyűket, az önkéntes segítőknek így csak a megfelelő ruházatról kell gondoskodniuk.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet április 15-én hétfőn délig tehetünk meg a titkarsag@varosgondozaseger.hu email-címen vagy a 36/411-144 telefonszámon a jelentkezők nevének és létszámának megjelölésével.

A cég középiskolák jelentkezését is várja, a Városgondozás a partnerintézmények részére a programban résztvevők tevékenységét beszámítja az Iskolai Közösségi Szolgálat óráiba.

Az Eger-patak környezetének megtisztítása után a Városgondozás a partszakaszok fűnyírását is elvégzi, májusra tehát tiszta és rendezett állapotba kerül a vízfolyás.

Facebook
Email