Mirkóczki: „Az elvégzett munkában és az őszinte beszédben hiszek”

November 10-én a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában a 4. számú választókerület polgárai találkozhattak a polgármesterrel és a városvezetéssel.

 

MIBEN HISZEK❓

👉Miért van olykor nappal felkapcsolva a közvilágítás?
✅Mit gondolok Farkas Attila alpolgármesterem képviselői munkájáról?

👀NÉZZÉK MEG❗️

Tisztelettel várok mindenkit a város különböző helyszínein!

Mondják el észrevételeiket, javaslataikat, így tudunk hatékonyan dolgozni Önökért és a városért!

Tegyünk közösen egy élhetőbb Egerért!

A fórumok pontos időpontjaiért és helyszíneiért kövessék facebook oldalamat!

Tartsanak velem!

#eger #együttönökkel #mirkoczkiadam

Posted by Mirkóczki Ádám on Wednesday, November 16, 2022

 

A körzet egyéni képviselője Farkas Attila, akinek társadalmi megbízatású alpolgármesterként fő feladata a város szociális problémáinak kezelése megoldása. Mirkóczki Ádám elmondta: Farkas kiváló szakmai munkája mellett a körzetében jelentkező ügyes-bajos napi problémákkal is lelkiismeretesen foglalkozik.

„Az elvégzett munkában és az őszinte beszédben hiszek”

– szögezte le a polgármester. Hozzátette: elsősorban nem a dicséret motiválja, hanem az, hogy az emberek tisztában legyenek a helyzettel, legyenek jól tájékozottak, és ekként értékeljék a városvezetés munkáját. Mirkóczki kiemelten fontosnak tartja a tudatos civil társadalom építését, amelyben „szélhámos eszközökkel nem lehet elferdíteni a valóságot”.

Farkas Attila elmondta: az elmúlt időszakban több mint 100 megkeresésre válaszolt, és a jövőben is számíthatnak rá minden helyi ügyben.

„Forduljanak hozzám bizalommal, én teszem a dolgomat”

– tette hozzá.

A polgármester beszélt arról is, hogyan talált egymásra a Közgyűlésben az Oroján Sándor Fidesz-frakció és a baloldal néhány képviselője. „Sok mindenre fel voltam készülve, de az árulásra nem” – idézte fel az idén februárban történt fordulatot Mirkóczki. Hozzátette: ez az újdonsült szövetség azóta mindent akadályoz a városban, és „most, hogy sprórolni szeretnénk, megy a pénzszórás”

A fórumon többek közt kiderült, hogy miért van olykor nappal felkapcsolva a közvilágítás, vagy hogy hogyan lesz Egerben több utcai kuka.

Február végéig 12 alkalommal, a 12 választókerület egy-egy frekventált helyszínén lesz lehetőség arra, hogy az adott terület problémáiról beszélhessünk Eger vezetőivel. A fórumsorozat következő állomása

november 29-én, csütörtökön 17.00 órakor lesz a Wigner Jenő Szakiskolában (II. Rákóczi Ferenc utca 2.)

Facebook
Email