Mirkóczki Ádám: „A Fidesz-frakció teljes fogalmatlanságáról tett tanúbizonyságot!”

Nem hagyta szó nélkül a polgármester, hogy a csütörtöki közgyűlésen levették a napirendi pontok közül a város útjainak kátyúzásáról szóló előterjesztést.

Ahogy, mi is megírtuk a csütörtöki közgyűlésen a Fidesz javaslatára, a képviselő-testület levette a 238 milliós keretösszegből javasolt városüzemeltetési feladatok ellátásáról szóló előterjesztést a napirendi pontok közül.

Mirkóczki Ádám polgármester portálunknak is reagált a közgyűlésen történtekre:

Teljességgel érthetetlen, amit a Fidesz-frakció és a velük szavazó Mirkóczki Zita, Keresztes Zoltán és Komlósi Csaba csütörtökön csináltak. Mindenki látja, tapasztalja, hogy a városi utak milyen állapotban vannak. Ahhoz, hogy hosszútávon és folyamatosan is a feladatellátás biztosítva legyen, szükséges egy keretösszeget meghatározni, majd a közbeszerzési eljárásokat lefolytatni. Erre mondott nemet a testület többsége azzal, hogy levették az előterjesztést a napirendről.

Ezeknek a feladatoknak az elvégzése nem a képviselői igények, bejelentések szerint, hanem a szükségesség, adott esetben az élet és a balesetveszély elhárítása alapján történik!

Tehát először a közbeszerzési eljárást kell érvényesen és eredményesen lefolytatni ahhoz, hogy a megszavazott keretösszeg terhére kátyúzást és egyéb felújításokat végezhessünk! Orosz Lászlóné és a Fidesz-frakció vagy nem érti az előterjesztést és az önkormányzat működését, eljárásrendjét vagy egyszerűen csak rosszindulatból akadályoznak mindent, ami Egernek szükségszerűen jó.

Facebook
Email