„Két lábbal a földön járó képviselőkre van szükség”

Huszti Péter, a polgármester mögött felsorakozó Civil Közéleti Egyesület elnöke olyan Közgyűlést szeretne, amely a városért dolgozik. 

Az egyesület 7. választókerületi jelöltje felidézi: amikor 2019-ben nyert Mirkóczki Ádám csapata, abban bízott, hogy „végre elkezdődik itt egy olyan városfejlesztési munka és normális közélet, aminek tulajdonképpen lennie kellene”.

Ez azonban Oroján Sándor fideszes frakcióvezető és a vele lepaktáló „ellenzéki” képviselőknek köszönhetően nem valósulhatott meg.

„Ha van egy jó egységet alkotó közgyűlés, és közösen együtt dolgoznak a városvezetéssel, akkor sokkal előrébb lehet jutni” – vélekedik Huszti Péter.

 

HOGYAN INDULT A CIKLUS 2019-BEN?
MI A LEGFONTOSABB?

Nézzék meg, hogy HUSZTI Péter, a 7-es körzet, azaz a Hajdúhegy, Károlyváros és Szépasszonyvölgy városrész képviselőjelöltje hogyan látja a civil jelöltek szerepét az egri közgyűlésben!

Huszti Péter a Hajdúhegy városrészben nőtt fel, ide járt iskolába, azóta is itt él feleségével és gyermekével.
Évek óta önkéntes alapon tevékenykedik városunk szépítése érdekében. Ezért is hívta életre közösségteremtő szándékkal az „Eger a Hobbink” öntevékeny csoportját, akikkel Eger számos területét szépítették meg a városvezetés és helyi vállalkozók bevonásával.

Tisztelt egri választópolgárok!
Vezessük együtt, többségben Eger városát, egy – pártkatonáktól és egyéni érdekektől mentes – közgyűlési többséggel rendelkező civil, szakértői csapattal!
Hogy minden egri lakosért és minden egri ember érdekében, egy csapatként, közösen, Önökkel dolgozhassunk.

„Az egri emberek az elsők!”
✖️június 9.
„Tisztesség, felelősség, lelkiismeret”.
„Többségben Egerért!”

Megosztásaikat köszönettel veszem!

Mirkóczki Ádám
Eger Megyei Jogú Város polgármestere
A Civil Közéleti Egyesület polgármesterjelöltje
#mirkoczki2024 #többségbenegerért

Posted by Mirkóczki Ádám on Monday, May 13, 2024

 

„Olyan emberekre van szükség, akik két lábon a földön járnak, és természetesen az, hogy adott területeken tapasztalattal rendelkezzenek. A legfontosabb az, hogy a lakossággal kommunikáljanak, és úgy alakuljon ki a civil közélet”

– szögezi le a Civil Közéleti Egyesület elnöke.

Az „Eger a hobbink!” alapítója Mirkóczki Ádám csapatában indul

Facebook
Email