Kemény ellenfelet fogadnak ma a kézis lányok

A Komáromi VSE elleni mérkőzéssel indítja az idei évet az Eszterházy SC.

Az összecsapás messze nem ígérkezik könnyűnek. Bár a mieink a tabella éllovasai, a vendégek pedig csak az ötödik helyen állnak, a különbség valójában csupán 3 pont. Nem beszélve arról, hogy a bajnokság első felében a komáromiaknak is kifejezetten jól futott a szekér.

Az egri lányok eddigi 14 lejátszott mérkőzésükből 10-et nyerte meg, kettőt elvesztettek, illetve játszottak két döntetlent is. Az ellenfél ez alatt az idő alatt 13 győzelmet söpört be, egyszer játszottak ikszet, és négyszer kaptak ki. A két csapat legutóbbi őszi találkozóján mindössze egyetlen góllal győztünk.

Zsadányi Sándor, az Eszterházy SC vezetőedzője az őszinél is nehezebb találkozóra számít.

A szakember a klub honlapjának nyilatkozva elmondta: pontosan azért edzettek a két ünnep között is, és kezdták meg a felkészülést már január 2-án, mert „ez ellen a csapat ellen a fizikális állapot lesz az, ami a győzelem kulcsát jelentheti.”

„Végig nekünk kell diktálni az iramot, sokat kell futni, és nem szabad hagyni, hogy a komáromiak belassítsák a játékunkat, mert abban biztosan jobbak lesznek. Hazai pályán játszunk, a mi közönségünk előtt, és mi kezdjük élről az évet, ezért nincs félnivalónk, ennek ellenére komolyan össze kell szednünk magunkat, hogy az őszi után, most is a mi győzelmünkkel érjen véget a mérkőzés” – szögezi le Zsadányi Sándor.

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik az Eszterházy-csarnokban.

Facebook
Email