Itthon is megverték a Szentest az egri vízipólós fiúk

Ez most nehezebb csata volt, mint az előző.

Öt nappal ezelőtt Szentesen vendégeskedett a Digi-Eger, ahonnan fölényes győzelemmel tértek haza. A visszavágó már szorosabb meccs volt, ám végül itthon is sikerült győzni.

A mérkőzést lendületesen kezdték a mieink, gyordan el is húztak két góllal, ám a negyed végére a csongrádiak kiegyenlítettek. Kemény küzdelmet hozott a második negyed is. A küzdelem hevességét jól mutatja, hogy Sári Andrást kétszer is kiállították a játékrész folyamán. Végül az egriek egy gólós vezetéssel mehettek pihenni.

A második negyedben fordulatos játék mellett sikerült két gólosra növelniu az előnyünket. Az utolsó negyed alakult a legizgalmasabban. Mindkét csapat kihagyott egy-egy ötméterest, de így is sikerült három góllal elrugaszkodunk az ellenfél mellől. A végén azonban a szentesiek gyors egymásutánban lőttek két gólt. Az egyenlítésre azonban már nem maradt idejük, így 10-9-es egri győzelemmel zárult a találkozó.

„Nagyon örülök a győzelemnek, és annak, hogy a 9. helyért játszhatunk. Ettől függetlenül nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert támadásban rengeteg hibát vétettünk” – értékelte a mérkőzést Biros Péter egri edző.

Facebook
Email