Hétfőtől lezárják az Ostorosi út egy részét és egy parkolót is

Javítási munkálatok miatt az Ostorosi út egy szakaszán november 28-a és december 2-a között teljes útzár lesz.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a 2503 számú Eger-Novaj összekötő út Ostorosi úti szakaszán a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között – derül ki az önkormányzat közleményéből.

A munkálatok november 28-án hétfőn reggel 7 órakor kezdődnek és várhatóan december 2-án pénteken 17 óráig tartanak.

A kivitelezés időszakában az Eger, Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben.

A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca felé tudnak kerülni.

A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy megtervezhessék az optimális útvonalukat.

Az érintett szakaszon történő munkálatok miatt november 26-án pénteken reggel 7 órától lezárják kerül a Maklári út 64.szám előtt található parkolót is, ahol november 28-tól előreláthatólag 2022. december 2-ig ideiglenes autóbuszmegállóhelyet jelölnek ki. Ezért ott a megjelölt időszakban megállási tilalom lesz érvényben.

Facebook
Email