Ez a hét Egerben is a házasságról szól

A vasárnap országosan elindult Házasság hetén városunkban is izgalmas programok közül válogathatunk.

A rendezvénysorozat keretében a keresztény egyházak és civil szervezetek egy héten keresztül több, mint 50 településen közel 200 programmal hívják fel a figyelmet a házasság és a család értékeire.

Az események során a szervezők azt járják körül, hogyan tudnak a párok a mai, rendkívül változó környezetben egymásra figyelve, közösen fejlődni, házasságukban megújulni, új közös célokat találni, az új élethelyzetekhez egymással együttműködve alkalmazkodni.

A Házasság hete idei mottója: „állandó megújulásban”.

A kezdeményezéshez ebben az évben is csatlakozott a Keresztények Egerért.

„1 úton, 1 szívvel” címmel, hétfőtől öt előadással várnak minden érdeklődőt a Városháza Üvegtermében (Dobó tér 2.), szombaton pedig páros vacsoraesttel zárják a hetet, melyre február 14-ig lehet regisztrálni.

 

Az idei házasság hete nemcsak a fiatal párokat kívánja megszólítani, hanem azokat is tudatos aktivitásra biztatja, akik közös életük második felének teljesen új kihívásaival szembesülnek, például gyermekeik „kirepülése” után kell új célokat, új életformát kialakítaniuk.

Az országos rendezvénysorozat folyamatosan frissülő eseménynaptára a Házasság hete honlapján , illetve Faceboook– és Instagram-oldalán, az egri program a Keresztények Egerért Faceboook oldalán érhető el.

(Fotó: Pixnio/Marko Milivojevic)

Facebook
Email