A kézis fiúknak és lányoknak sem volt könnyű szombat estéje

Kemény szombati meccsen van túl a QHB-Eger és az Eszterházy SC is.

A fiúk a Békési FKC-t látták vendégül. Az összecsapás remekül indult, volt olyan pillanat, hogy három góllal is vezettünk. Ám a 24. percben a békésiek fordítottak, és ezt a félidőig már csak egálra tudtuk szépíteni.

A vendégek valósággal megtáltosodtak a mérkőzés második felére, a 39. percben már három góllal vezettek. A vége előtt nyolc perccel sikerült fordítnunk, de aa vége előtt a békésiek kiegyenlítettek, s így végül 24-24-es döntetlen lett a végeredmény.

A lányok egy kifejezetten rossz széria és az irányító, Bató Lili távozása után léptek pályára itthon a Gárdony-Pázmánd NKK ellen. Az első félidő nagy részében a mieink vezettünk, ám végül 12-12- döntetlennél vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidő kifejezetten feszesre sikeredett, a gárdonyiak kétszer is kiegyenlítettek, de az utolsó tíz percben végül az egriek húztak el három találattal,így alakult ki 21-19-es végeredmény.

„A győzelem volt a lényeg a mai napon, és bár nem tudtunk kialakítani nagy különbséget, véleményem szerint, jól játszottunk” – értékelt a meccs után Zsadányi Sándor vezetőedző. Ugyanakkor hozzátette: továbbra is rengeteg helyzet marad ki, ezért a folytatásban még dolgozni kell a pontosabb befejezéseken.

Facebook
Email