Vizet osztanak a buszpályaudvaron

A cég a harmadfokú hőségriasztás ideje alatt munkanapokon 12 és 14 óra között a nagyobb forgalmú buszpályaudvarokon oszt ásványvizet.

Az utasok Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, vidéken pedig Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen kapnak szomjoltó segítséget a hőségben.

Hasonló akcióba kezdett a MÁV is. Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság 10 és 17 óra között osztja – addig, amíg a hőségriasztás ezt szükségessé teszi, illetve hétvégén ameddig a készlet lehetővé teszi.

A közlekedési társaság azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy szomjoltó folyadékkal induljon útra.

(Fotó: Volánbusz)

Facebook
Email