Világhírű bábművész a Harlekin színpadán

Hollandiából érkezik Egerbe a világhírű Duda Paiva Company májusban a X. Színházi Olimpia keretein belül – írja a város hivatalos Facebook oldala.

Duda Paiva brazil származású bábművész, rendező legutóbb 2021-ben járt nálunk a Harlekin Kortárs Bábművészeti Napok kiemelt vendégeként, ahol Bruce Marie című egyszemélyes előadásával varázsolta el a magyar közönséget.

Emblematikus, különleges állagú, groteszk szivacsbábjait maga készíti, melyek idén májusban Egerben az általa vezetett társulat, a Duda Paiva Company előadásában elevenednek meg gyermek- és felnőttközönség számára egyaránt.

 

🤔 Láttatok már dodómadarat? És tasmántigrist? A világhírű Duda Paiva Company előadásában mindkettőt láthattok a Harlekinben!

👉 Az Elfelejtett lények és elveszett ügyek című előadás május 19-én 10 órától látható a X. Színházi Olimpia keretében!

#dudapaivacompany #SzínháziOlimpia2023 #harlekin #bábszínház #eger

Posted by Harlekin Bábszínház on Tuesday, April 25, 2023

 

Az északkelet-magyarországi előadássorozatot Duda Paiva vezetésével egy különleges bábművészeti workshop előzi meg, melyre az ország minden pontjáról érkeznek szakmabeli résztvevők.

Az „Elfelejtett lények és elveszett ügyek” című előadás május 19-én pénteken 10 órától látható a Harlekin Bábszínház színpadán!

Jegyeket a bábszínház oldalán vásárolhatunk.

 

Facebook
Email