Vágóhídi barmoknak nézi az egrieket a Fidesz

A városvezetés felháborítónak tartja a választókörzetek manipulálását.

„Teljes mértékben felháborítónak tartjuk azt, ahogy botrányos módon igyekezett beleavatkozni az önkormányzati választásokba dr. Pajtók Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Szabó  Róbert, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke és Habis László, a város korábbi polgármestere” – írja közleményében Mirkóczki Ádám polgármester és Minczér Gábor, illetve Farkas Attila alpolgármester.

A megjelent sajtóhírek alapján Eger város jegyzőjére akartak nyomást gyakorolni, hogy rajzolja át a választókörzeteket úgy, hogy az a Fidesznek kedvezzen.

„A fideszesek a békéről és a tisztességről papolnak, miközben az eszközökben nem válogatva, hivatalnokokat felhasználva uszítanak és békétlenséget teremtenek”

– mutatnak rá.

Szabó Róbert szájából elhangzott, hogy mintegy 19 ezer egri választópolgárt listáztak és különböző preferenciák alapján kategóriákba soroltak.

 

„Az itt élők nevében teljes mértékben elutasítjuk ezeket a módszereket, az egriek nem vágóhídi barmok, hogy osztályozzák őket”

– fogalmaz az egri városvezetés.

„Jól gondolják meg a fideszes szavazók, hogy olyan vezetőt akarnak-e választani vasárnap, aki biorobotnak, szavazógépnek, birkának nézi őket” – hívják fel a figyelmet.

Az ellenzéki szavazóktól pedig azt kérjük a jövőben is, hogy tiszteljenek meg minket bizalmukkal, mi vagyunk a garancia a város békés fejlődésére” – teszik hozzá.

Sorsdöntő lesz a vasárnapi választás, aki nem szeretné, hogy Egerben visszatérjen a Fidesz rabigája, támogassa a Civil Közéleti Egyesület jelöltjeit!”

– hangsúlyozza a városvezetés.

Facebook
Email