Történelmi siker az 1000 forintos egri bérlet, de a választásokon meg is kell védeni

A Fidesz bevezetése óta támadja, de az egriek szeretik.

2021 év második felében, kezdődtek azok a „maratoni tárgyalások” a Volán Zrt. akkori vezetésével, amelynek eredménye az „ingyenes” egri bérletek konstrukciójának kidolgozásához vezetett – idézi fel Mirkóczki Ádám.

„Az elmúlt két és fél évben, – habár többen is támadták – jelesre vizsgázott a rendszer, az egriek, azaz Önök pedig élnek ezzel a példátlan lehetőséggel”

– mutat rá a polgármester. Szavait a számok is igazolják: tavaly több mint 20 ezren vásárolták meg az éves bérletet, amelynek napi költsége 3 forintra jön ki.

Mirkóczki Ádám megjegyzi:

Magyarországon Eger az egyetlen megyeszékhely, amelynek lakosai ilyen kedvezményesen utazhatnak.

Hozzáteszi: az 1000 forintos bérlet már harmadik évét kezdi meg, és a konstrukció biztosan marad is.

Már, ha marad a jelenlegi városvezetés.

A Fidesz ugyanis a Közgyűlésben az elmúlt években számos alkalommal élesen támadta a kedvezményes bérletet, felesleges pazarlásnak nevezve a konstrukciót. Így, ha ők nyernek, könnyen lehet, hogy eltörlik ezt a lehetőséget.

📌 Azt gondolom, hogy nem túlzás azt állítani, hogy az 1000 Ft-os éves bérlet egyedülálló, történelmi siker volt országos…

Posted by Mirkóczki Ádám on Thursday, May 30, 2024

Mirkóczki vagy a Fidesz

Nemrégiben írtunk arról, hogy az elmúlt két hónap közvéleménykutatásainak tanúsága szerint egyértelmű, hogy a polgármesterválasztás Mirkóczki Ádám és a fideszes Vágner Ákos között fog eldőlni. Az összes többi jelölt – beleértve az „ellenzéki összefogás által indított, 10 százalék alatt álló Pál Györgyöt – teljesen esélytelen.

Tehát aki nem Mirkóczkira szavaz, akaratlanul is a Fidesz visszatérését segíti.

Az egri ellenzéki szavazók 2019-ben fegyelmezetten, egységesen szavaztak, és győztek is. Egyedül az ő bölcsességükön múlik, sikerül-e ezt megismételni.

Mirkóczki és Vágner fej-fej mellett, a többi jelölt esélytelen

Facebook
Email