Mirkóczki: nem normális, aki szerint akkugyárat hozunk a városba

Bizarr közleményben haluzik a városba akkumulátorgyárat az egri DK.

A párt városi szervezete egy több mint furcsa Facebook-bejegyzésben azzal vádolta meg az Eger kínai partnervárosában látogatáson levő Minczér Gábor alpolgármestert és Spisák György aljegyzőt, hogy egy akkumulátorgyár létesítéséről tárgyalnak. A világon semmilyen konkrétummal alá nem támasztott agymenésre a polgármester a csütörtöki közgyűlésen reagált.

Mirkóczki Ádám leszögezte: ezek a híresztelések teljesen alaptalanok. Rámutatott: egy ilyen üzem alapítása egyébként sem önkormányzati hatáskör, tehát eleve semmi értelme nem volna erről tárgyalni.

„A Gyurcsány-kormány egyik legnagyobb bűnének az OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet – a szerk.) bezárását tartom. Ugyanis azoknak, akik ilyeneket híresztelnek, ott lenne a helyük”

– fogalmazott a polgármester.

A légből kapott összeesküvés-elméletről a HEOL-nak Mirkóczki Ádám elmondta: „Azt eddig is tudtuk, hogy a DK-nak elgurult a gyógyszere, de hogy ilyen messzire, az számunkra is meglepetés. Sajnos, mi nem tudunk rajtuk segíteni, ezért őszintén reméljük, hogy mielőbb szakemberhez fordulnak”.

Facebook
Email