Minczér Gábor már bizonyított a Felsővárosban

Az alpolgármester újraindul a 9. számú választókörzetben.

Minczér Gábor 2019-ben kapott bizalmat a felsővárosiaktól.

„Az elmúlt 5 évben végzett munkája mind egyéni képviselőként, mind alpolgármesterként vitathatatlan, azt gondolom, hogy sem mint képviselőben, sem mint emberben nem csalódhattak benne”

fogalmaz Mirkóczki Ádám polgármester.

 

Minczér Gábor számos beruházás felügyeletében és koordinálásában vett részt, illetve saját beruházási ötleteket is kezdeményezett, melyeket mindig igyekezett a lakosság igényeinek és kéréseinek megfelelően kialakítani.

Prioritásként kezelte a kisgyermekes családok közösségi tereinek rendbetételét, melynek köszönhetően teljes felújításon esett át a Töviskes téri játszótér, új elemekkel gazdagodott a Rákóczi úti játszótér, a Cifrakapu utcában pedig egy új játszóteret alakítottak ki, mely szomszédságában lakossági kérésre megújult a focipálya is.

A 2022-ben indított járdafelújtási program keretében a körzetben több járdaszakasz is megújult, de folyamatosan bővítették és modernizálták a térfigyelő kamerahálózatot is: új eszközöket telepítettek a Ráchegyen, a Rákóczi úton és a Cifrakapu utcában. A térfigyelő rendszer kialakítása alatt van Harangláb utcában és Bükk sétányon is.

Az útfelújítási program eredményeként megtörtént a Ráchegy utca útburkolatának és az Olasz utca-Bükk sétány összekötő kerékpárút burkolatának javítása, a Ráchegy-Iskola-Dr. Kapor Elemér utca kereszteződésének felújítása.

Az úthálózatok fejlesztése mellett gondot fordított a zöldítésre is: a körzet több mint 90 fával gazdagodott, és elindította a vadvirágos rét programot is, melynek keretében évelő virágágyást kapott a Cifrakapu utca, és új közösségi tereket alakítottak ki a Töviskes téren és a Rákóczi úton.

Minczér Gábor hivatali feladatai mellett igyekezett minél több jótékonysági és önkéntes akcióban is részt venni: a koronavírus-járvány ideje alatt házhoz vitte a maszkokat, a szociálisan rászoruló embereket élelmiszercsomaggal segítette. Csatlakozott az Eger a Hobbink öntevékeny csoport kezdeményezéséhez, így szabadidejét is városunk szépítésére fordította.

Jövőbeli célkitűzései között olyan további beruházások szerepelnek, amelyek kényelmesebbé, komfortosabbá és biztonságosabbá teszik a körzetet.

Tervei közt szerepel a Szalapart utca teljes vízvezeték cseréje, az aszfaltborítás és a szegélykövek megújításával, illetve a Bükk sétányon a kerékpárút mellett a gyalogos közlekedésre alkalmas járdák megépítése. Tervezés alatt áll a Szalapart utca északi részének kiszélesítése, a Ráchegy utca, Bükk sétány valamint a Töviskes utca útburkolatának javítása.

Facebook
Email