Minczér Gábor: Egernek olyan képviselők kellenek, akik nem pártutasítást hajtanak végre

A pártembereknek nem a város az első.

„Azok, akik csak szavakban hangoztatják azt, hogy hozzuk el a békét, teremtsük meg az egységet, de egy pártfogó alatt indulnak, azok kevésbé tudnak hitelesek lenni, hiszen ők soha nem mentesülnek az alól, hogy fölülről, a pártközpontból kapott utasításokat hajtsanak végre” – mutat rá Minczér Gábor.

Az ilyen képviselők fölülről, a pártközpontból jövő utasítások mentén, pártembereket, pártkatonákat ültetnek fontos pozíciókba, így a szakmai tudás, a szakmai munka háttérbe szorul

– emlékeztet az alpolgármester a magunk mögött hagyott ciklus számos ilyen jellegű szomorú példájára.

„Olyan emberek tudnak hitelesek lenni, akik ettől teljes mértékben függetleníteni tudják magukat, és egy olyan csapat, olyan közgyűlési többség tudja jól irányítani Eger városát, amely ezt az elvet képviselve szilárdan a polgármester háta mögött áll”

– buzdít a Civil Közéleti Egyesület jelöltjeinek támogatására Minczér Gábor.

 

⁉ HOGY MIÉRT VAN SZÜKSÉG A KÖZGYŰLÉSBEN PÁRTPOLITIKAI FÜGGETLENSÉGRE?

Nézzék meg, hogy Minczér Gábor alpolgármester, hogyan vélekedik arról, hogy miért van szükség egy erős közgyűlési többségre, hogy a pártérdekeket a pártkatonákat mellőzve, függetlenül, az egri emberekért, Egerért dolgozhassunk és folytathassuk a megkezdett munkát!

Legyünk együtt, többségben, június 9-én, Egerért!

„Az egri emberek az elsők!”
✖ június 9.

„Tisztesség, felelősség, lelkiismeret.”

Mirkóczki Ádám
Eger Megyei Jogú Város polgármestere

#mirkoczki2024 #cke #többségbenegerért

Posted by Mirkóczki Ádám on Tuesday, May 7, 2024

 

Az alpolgármester egy másik bejegyzésében felidézi: az elmúlt öt évben megkezdődött a rendkívül elhasználódott egri úthálózat megújulása. Az önkormányzat a tavalyi évben indított egy átfogó kátyúzási munkát, amelynek eredményeképpen mára már városszerte több mint háromezer négyzetméteren javították meg az útfelületeket.

Hangsúlyozza: ennek a munkának a folytatásához a városvezetésnek többségre van szüksége a Közgyűlésben.

„Mi nem azt mondjuk, hogy majd fel fogjuk venni a kátyúk ellen a harcot, mi ezt a harcot már megkezdtük és dolgozunk. Ezt a munkát szeretnénk folytatni, ehhez pedig azt kérem, hogy június 9-én szavazatukkal támogassák Mirkóczki Ádám polgármesterjelölt urat és a Civil Közéleti Egyesület jelöltjeit”

– fogalmaz Minczér Gábor.

Facebook
Email