Mi folyik itt, Egerben?

Mi történt a Közgyűlésben 2019 után? Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Hogyan alakult ki a városi Fidesz-többség, ha az egriek öt évvel ezelőtt leváltották a kormánypárti vezetést Egerben? Miért veszítette el a jelenlegi városvezetés a szűk közgyűlési többségét?

Hogyan kaparintotta meg a városi cégek vezetését egy szűk, saját szavazóit is eláruló gittegylet?

Ezek a kérdések nagyon sok egrit foglalkoztatnak évek óta.

Gócza Attila, a Mirkóczki Ádám mögött felsorakozó Civil Közéleti Egyesület képviselőjeltöltje így látta az elmúlt viharos, és sokszor a városhoz méltatlan politikai csatározásait.

 

„SZÁMÍTHATNAK RÁNK AZ EGRIEK!”

Mi történt a 2019-es győzelem után?
Hogyan alakult ki a városi FIDESZ többség?
Miért veszítettük el a szűk közgyűlési többségünket?

Nézzék meg, hogy Gócza Attila, biológia-testnevelés szakos tanár, nyugalmazott rendőr alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett bűnözés ellen felállított osztályának korábbi vezetője, édesapaként és nagypapaként, becsületes, tisztességes lokálpatriótaként, hogyan értékeli az elmúlt ciklus történetét, közéleti szempontból.

Tisztelt Választópolgárok!

Hiszem, hogy szeretett városunkat vezető közgyűlésünknek, új többségre van szüksége. Láthatták, hogy 2024. április 17-én, Kampánynyitó rendezvényemen, Eger Megyei Jogú Város polgármestereként felálltam újra, 10 képviselőjelölt társammal együtt, hogy képviseljem/képviseljük az emberek érdekeit, és azt az alapelvet, hogy számunkra „Az egri emberek az elsők!”

Az egység, és a csendes többség erejével, 2024. június 9-én Önök is felállhatnak, hogy mi együtt, közösen, beindítsuk a várost egy sikeres, együttműködő, és dinamikusan fejlődő úton.

Kedves egri lakosok!

Napjaink sorsdöntőek. Most mindannyian részesei lehetnek városunk kivirágzásának, egy összetartó, segítő, gondoskodó légkör megteremtésének, annak a generációnak, aki tett, és megfordította Eger város sorsát, és jövőjét.

Most, amikor az egri emberek érdeke elnémulni látszik közgyűlésünkben, változtathatunk. Önökkel együtt, mi, mindannyian!

Vezessük együtt, többségben Eger városát, egy – pártkatonáktól és egyéni érdekektől mentes – közgyűlési többséggel rendelkező, civil, szakértői csapattal! Hogy minden egri lakosért, és minden egri ember érdekében, egy csapatként, közösen, Önökkel dolgozhassunk.

Legyünk együtt, többségben, június 9-én! Egerért!

„Az egri emberek az elsők!”

❌ június 9.

„Tisztesség, felelősség, lelkiismeret”.

Mirkóczki Ádám

#mirkoczki2024 #többségbenegerért #nekünkegerazelső

Posted by Mirkóczki Ádám on Sunday, April 28, 2024

A nyugalmazott rendőr, nyomozó, a szervezett bűnözés elleni osztály korábbi vezetője, biológia-testnevelés szakos tanár határozottan úgy véli:

„Az egri emberek érdeke elnémulni látszik közgyűlésünkben”, ezért Egernek új testületi többségre van szüksége.

„Vezessük együtt, többségben Eger városát, egy – pártkatonáktól és egyéni érdekektől mentes – közgyűlési többséggel rendelkező, civil, szakértői csapattal! Hogy minden egri lakosért, és minden egri ember érdekében, egy csapatként, közösen, Önökkel dolgozhassunk.

Legyünk együtt, többségben, június 9-én! Egerért!”

– fogalmaz a Civil Közéleti Egyesület jelöltje.

Facebook
Email