Késelés történt az egri nagy Tesconál

Véres bűncselekménybe torkollott egy szóváltás.

Késsel megvágtak egy 50 éves férfit az alkarján az egri nagy Tesconál szombat délután. A sérülése nem súlyos, rendőrök is érkeztek a helyszínre – értesült a HEOL.

Az esettel kapcsolatban a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente a portálnak elmondta: több személy összeszólalkozott, kölcsönösen bántalmazták egymást. A helyszíni intézkedés és az eset körülményeinek tisztázása folyamatban van.

A rendőrség egy másik erőszakos bűncselekmény elkövetőjét is keresi. A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető 2023. január 21-én 2 óra 20 perc körül Egerben, a Katona téren található szórakozóhely előtt bántalmazott egy helyi lakost, aki ennek következtében megsérült – írja a police.hu.

Az Egri Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

(Fotó: Marcho Verch/flickr)

Facebook
Email