Így fog kinézni az új egri bölcsőde

28 férőhelyes intézmény létesül a Farkasvölgy utcában.

A város vezetése még a tavalyi évben döntött úgy a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatósággal közösen, hogy elkészítik és beadják azt a pályázatot, amelynek segítségével a város egy új bölcsődével gazdagodhat.

Egy új, modern, két csoportszobás, 28 férőhelyes energiahatékony épület megépítésére kapott a város 420 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

A Farkasvölgy utca 4. szám alatt található régóta üresen álló lepusztult, dohos, korábbi volt óvoda helyén fog épülni a legkisebbek fejlődését szolgáló létesítmény

derül ki Farkas Attla alpolgármester Facebook-bejegyzéséből.

Ezzel az új bölcsődeépítéssel, az utóbbi időszak egyik legnagyobb szolgáltatási infrastruktúrafejlesztését fogják végrehajtani.

Farkas Attila bejegyzésében bemutatja az új épület külső terveit is.

 

👶👌Új bölcsődét építünk Egernek, a legkisebbeknek

🗣Még a tavalyi évben a város vezetése a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatósággal közösen döntött úgy, hogy elkészítjük és beadjuk azt a pályázatot, amelynek segítségével a város egy új bölcsődével gazdagodhat

🏡Egy új, modern, két csoportszobás, 28 férőhelyes energiahatékony épület megépítésére kaptunk 420 millió forint vissza nem térítendő támogatást. A Farkasvölgy utca 4. szám alatt található régóta üresen álló lepusztult, dohos, korábbi volt óvoda helyén fog épülni terveink szerint a legkisebbek fejlődését szolgáló létesítmény.

✅Ezzel az új bölcsődeépítéssel, az utóbbi időszak egyik legnagyobb szolgáltatási infrastruktúrafejlesztését fogjuk végrehajtani.

🙏Hálás köszönet minden kollégának, aki részt vett a sikeres pályázat lebonyolításában

Örömmel mutatjuk be Önöknek az új épület külső terveit, amely reményeink szerint második otthonává vállhat a legkisebbeknek! 🌳👨🏻‍👩🏻‍👦🏻

Posted by Farkas Attila on Friday, June 14, 2024

Facebook
Email