Gondos István távozását követelik az állat- és környezetvédők

Szerintük méltatlanná vált képviselői tisztségére, mert a Tarna-pusztítókat védi.

A Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány és a Szurkolòk az állatokèrt mozgalom szerint elfogadhatatlan, hogy a füzesabonyi fideszes önkormányzati képviselő „a Tarna vizét kiszivattyúzó, élővilágát elpusztító, a saját városa térségének ökoszisztámáját tönkretevő Debrői Tóth ès Tóth Borászat ökológiai bűnöző tulajdonosait mentegeti”.

Különösen felháborítónak tartják, hogy

„Gondos azt az irracionális, logikátlan ès képtelen hazugságot akarja elhitetni a magyar állam hatóságaival, hogy ügyfele, Egyedné Tóth Anita, a Debrői Tóth ès Tóth Borászat tulajdonos-ügyvezetôje nem tudott arról, hogy a saját cège egy nagy teljesítményű szivattyúval lopja a Tarna vízét, elpusztítja annak élővilágát.”

Úgy vélik, ezek után „a legkevesebb ami elvárható, hogy Gondos azonnal távozzon a közéletből és pártjából a Fideszből. Ne hozzon további szégyent városára, amelynek polgármestere, Nagy Csaba elkötelezett természet és állatvédő. Ne hozzon további szégyent pártjára, a Fideszre, amelynek Kál-Kompolti elnöke, Gyetvai Péter büntetőfeljelentésének köszönhetjük, hogy a Tarnát elpusztítók a vádlottak padján ülnek”.

Facebook
Email