Gócza Attila: nem születhet döntés az egriek véleménye nélkül

Mirkóczki Ádám csapatának 2. választókörzeti jelöltje a Szarvas Gábor utcai parkolási mizériát is megoldaná.

Gócza Attila az egri főiskolán biológia-testnevelés szakos tanárként végezett, majd a rendőrtiszti főiskolán szerezett diplomát. Huszonkét évig szolgált a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a szervezett bűnözés ellen felállított osztályt irányította 1997-től 2008-ig. 38 éve nős, életét fia után egy leányunoka aranyozza be.

2011 óta aktívan részt vesz az egri közéletben, mindig is a személyes- és pártérdekeken túli, széleskörű együttműködést támogatta mind az országos, mind a helyi politikában

ajánlja jelöltjét a Civil Közéleti Egyesület.

Fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a SZETA (Szegényeket Támogató Alap) Egri Alapítványának egyik kurátoraként, adománygyűjtőjeként is tevékenykedik. Szabadidejét szívesen tölti teniszezéssel, színházlátogatással, és olvasással.

Választókörzetében kezdeményezné többek között a Kassai, Kolozsvári utcák, az Aradi-Déva köz, és a Szarvas Gábor utcai garázssor útburkolatának felújítását.

Habár Egerben az elmúlt öt évben megduplázódott a térfigyelő kamerák száma, Gócza Attila továbbra is szorgalmazná a rendszer bővítését, különös tekintettel a körzetben lévő gócpontokra.

A lakókkal egyeztetve és egyetértve szeretne megoldást találni a Szarvas Gábor utca tarthatatlan parkolási problémájára is. Az alábbi videóban e konkrét példán keresztül mutatja be, szerinte hogyan kellene végeznie a munkáját egy önkormányzati képviselőnek.

 

🗣✅Gócza Attila, a 2. számú választókörzet, a Hatvani hóstya – Lajosváros nyugati részén induló képviselőjelöltünk, elmondja miként szeretne dolgozni Eger városáért az elkövetkező időszakban.

🅿️🚗Attila példaként egy belváros közeli utcában tapasztalható parkolási probléma megoldásán keresztül mutatja be munkáját.

„Az egri emberek az elsők!”
2024. június 9.✖️vasárnap Civil Közéleti Egyesület
„Tisztesség, felelősség, lelkiismeret”.

Posted by Civil Közéleti Egyesület on Friday, May 24, 2024

Facebook
Email