Földvári Győző nyitott parkot hozna létre a Rác templom előtt

Mirkóczki Ádám csapatának 5. választókörzeti jelöltje az elmúlt évtizedben már bizonyított.

Földvári Győző Családjával 25 éve él Egerben és már diákéveit is itt töltötte. 30 éve vállalkozóként tevékenykedik, a Közgyűlésben 10 éve dolgozik, jelenleg a városi ntézményekért felelős tanácsnok. Családapaként és nagypapaként is az egri közösség szolgálatában áll hosszú ideje.

„Tapasztalt képviselőről beszélünk. Ő elsősorban az egri intézmények működéséért, problémáinak kezeléséért volt felelős. Amelyik intézménynek segítség kellett az önkormányzattól, Győzőre biztosan számíthatott”

– jellemezte a polgármester.

Az elmúlt években többek közt sikerült olyan eredmények fűződnek a nevéhez, mint Eger óvodáinak klimatizálása, az OVI tej program bevezetése, fogászati rendelők felújítása, TB-finanszírozott fogszabályozás biztosítása, óvónői szolgálati lakások kialakítása és az ingyenes lakossági LED csereprogram elindítása.

  • Földvári Győző helyreállítaná a környék egykori szép városképét a 3-as iskola jelenleg méltatlan állapotban, raktárként használt épületének felújításával.
  • Rendezett, nyitott pihenőparkot hozna létre a Rác templom előtti területen, amely a városrész közösségi tereként szolgálna.
  • Támogatná a Szala városrészben megkezdett közösségfejlesztést és társadalmi akciókat is. Kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt lakó, sokszor mélyszegénységben élő elesett családoknak is lehetőséget biztosítsanak a beilleszkedésre, boldogulásra.

„Ennek a megvalósításához szükséges egy közgyűlési többség, ami a Civil Közéleti Egyesület keretén belül Mirkóczki Ádám polgármester úr vezetésével meg tudunk teremteni”

– mutat rá Földvári Győző.

🏡ZÖLDÖVEZETI VÁROSI PIHENŐPARK – AZ EGRI JÖVŐ LÉTSZÜKSÉGLETE!

Kedves Egri Választópolgárok!

🗣Győző Földvári az 5-ös…

Posted by Civil Közéleti Egyesület on Tuesday, May 28, 2024

Facebook
Email