Farsang Sándor: Egernek pártpolitika-mentes működésre van szüksége

Mirkóczki Ádám csapatának 4. választókörzeti jelöltje a tisztesség és az együttműködés erejében hisz.

Farsang Sándor tősgyökeres egri, születése óta a Csákó és a Gólya utca által határolt területen él családjával. A civil életben már több mint 20 éve, ingatlan és pénzügyi területen dolgozik, jelenleg az OTP Ingatlanpont Kft. hálózatában, az egri iroda irodavezetőjeként és a hálózat észak-magyarországi régióvezetőjeként tevékenykedik. Elérkezettnek látta az időt arra, hogy a társadalmi szerepvállalás területén is aktivizálja magát, melynek első lépése az volt, hogy 2023-ban csatlakozott az egri fertálymesteri testülethez.

Vallja, hogy pártpolitkától mentes működésre van szüksége Egernek, és legfontosabb feladatként a lakosság képviseletét, érdekeinek előtérbe helyezését tartja, „így ígérete szerint megválasztása esetén is a nagybetűs értelemben vett KÉPVISELŐKÉNT tervezi működését

olvasható a Civil Közéleti Egyesület Facebook-oldalán.

Hisz a „tisztesség és a becsület” szavakban, a közös gondolkodásban és az együttműködésben. Fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, egyúttal a múltbéli értékek megmentését.

Választókörzetében szeretné folytatni a Csákány-Kertész utcai Szolgáltató Ház környékének rehabilitációját, de kezdeményezné több leromlott állapotú utca útburkolat cseréjének kivitelezését, mint például a Mocsáry, Tinódi, Zúgó utcák esetében. Szintén több helyszínen, a Hadnagy utcában, a Károlyi Mihály utcában, és az Ív utcában szeretné folytatni a már megkezdett járdafelújításokat is.

 

🗣️❗️Tervezésről, becsületről, döntéshozásról

👀Nézzék meg, hogy Farsang Sándor, a 4-es körzet, azaz a Csákó és a…

Posted by Civil Közéleti Egyesület on Thursday, May 16, 2024

Facebook
Email