Ezt tették a városi cégekkel Oroján bábjai

Egy kis emlékeztető az elmúlt évekről.

Oroján Sándor fideszes frakcióvezető és a vele lepaktált „ellenzéki” képviselők 2022-től egymás embereit kölcsönösen támogatva politikai kinevezetteket ültettek a városi cégek élére.

Farkas Attila igen tanulságos videóban foglalta össze, hová vezetett ez a gyakorlat, milyen figurák kerülhettek vezető pozíciókba, és hogyan élte (vissza) az egriek bizalmával.

 

🤔🗣Emlékeztető, arról, hogy milyenné váltak a városi tulajdonú egri cégeink mikor az Egri Fidesz frakcióvezetője Oroján Sándor és a vele szövetkező baloldali pártok képviselői politikai kinevezetteket ültettek a gazdasági társaságok irányításába.

❗A helyzet azóta sem jobb, Eger város vezetése számos feljelentést tett korrupciógyanús ügyek, hűtlen kezelés és csalás miatt. Ami a városi cégcsoportban működik az tarthatatlan, a felelősöket ismerjük, a nyomozások folyamatban.

Posted by Farkas Attila on Sunday, May 12, 2024

 

„A helyzet azóta sem jobb, Eger város vezetése számos feljelentést tett korrupciógyanús ügyek, hűtlen kezelés és csalás miatt. Ami a városi cégcsoportban működik az tarthatatlan, a felelősöket ismerjük, a nyomozások folyamatban”

– mutat rá az alpolgármester.

Facebook
Email