Egyeztetés nélkül zárják be a két egri postát

Hétfőn közölték, hogy ideiglenesen bezárják a felsővárosi és a felnémeti postahivatalt. Mirkóczki Ádám nem ért egyet a lépéssel, és egyeztetést kezdeményez a Magyar Postával.

A cég október 28-án, a hivatali munkaidőt követően az egri önkormányzat részére Ügyfélkapun keresztül juttatta el a döntésről szóló dokumentumot. Előzetesen nem tájékoztatták a város vezetését -derül ki a polgármester szerdai Facebook-bejegyzéséből.

„A Magyar Posta Zrt. lépésével határozottan nem értek egyet, már csak azért sem, mert egyeztetés nélkül döntöttek a várost, a lakosságot érintő kérdésben!” – szögezi le Mirkóczki. Hozzáteszi: a lehetséges megoldás megtalálása érdekében felveszik a kapcsolatot céggel.
‍♂️A postabezárások miatt az egri önkormányzatot kérdőre vonó fideszes Bódi Zsolt képviselőt arra kéri a polgármester: „ne a közösségi oldalán posztolva kérdezze vagy vonja felelősségre az önkormányzatot, mindinkább kérdezze meg párttársait, hogy egy 100%-ban magyar tulajdonban álló cég miért kényszerül ilyen, az egész országot érintő súlyos lépésekre?!”

Facebook
Email