Eger legszebb virágoskertjét keresik

Idén újra kiírták a több évtizedes múlttal büszkélkedő „Virágos Egerért Szép Környezetért” versenyt.

A pályázat célja, hogy városunk tiszta, rendezett, virágos és élhető legyen. Ennek eléréséhez minél több egri polgárt, különböző szervezeteket, intézményeket és vállalkozásokat szeretnének arra sarkallni, hogy tevőlegesen is legyenek részesei ennek a városszépítő munkának. Mutassuk meg, milyen szépek városunk balkonjai, előkertjei és közterületei, milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen!

A jelentkezés határideje: 2024. június 14. (péntek)

A jelentkezési lap személyesen átvehető és leadható a Polgármesteri Hivatal Dobó téri és Kossuth Lajos u. 28. sz. alatti épületének portaszolgálatán vagy letölthető a város honlapjáról.

A jelentkezéseket a Városüzemeltetési Iroda elérhetőségeire juttathatják el, levélben a 3300 Eger, Dobó tér 2., e-mailben a varosuzemeltetes@ph.eger.hu címre.

A verseny megvalósítását a Polgármesteri Hivatal mellett több szervezet is támogatja, így az Egyesület Eger Idegenforgalmáért, az Egri Városszépítő Egyesület, a Heves Megyei Vízmű Zrt., a Kertbarát Kör Egyesület és a Városgondozás Eger Kft.

Facebook
Email