Csütörtökig hosszabban tartanak nyitva a temetők

Az önkormányzati temetők november 2-ig a nyári nyitva tartás szerint, reggel 7-től 20 óráig várják az emlékezőket.

November 3-tól az őszi nyitvatartási rend lesz érvényben, azaz reggel 8 órától délután 18 óráig látogathatók a sírkertek.

A Volánbusz Zrt. az önkormányzattal egyeztetve október 30. (hétfő) és november 1. (szerda) között az alábbi temetői járatok közlekedését módosította:

Október 30-án, hétfőn és 31-én, kedden a 13-as és 113-as vonalak járatai 7:00 – 18:00 óra között a tanítási napnak megfelelő menetrend alapján közlekednek.

Ezzel az útvonalon lévő temetők kiszolgálása egész nap biztosított.

November 1-én a munkaszüneti napokon érvényes menetrend alapján közlekedő helyi járatok mellett az alábbiak szerint történik kapacitásbővítés:

A jelenleg szabad- és munkaszüneti napokon 16:05-kor és 17:05-kor a Vécsey-völgyből induló 7A járatok meghosszabbított útvonalon közlekednek 7-es járatként a TESCO-ig, valamint 17:25-kor és 18:25-kor két, alapmenetrenden felüli 7-es járat indul a TESCO-tól a Vécsey-völgybe, a két meghosszabbított járat ellenpárjaként.

Ezzel két temető kiszolgálása is biztosított a késő délutáni időszakban, a jelenlegi 7-7A járatok szabad- és munkaszüneti napos üzemideje után is.

A 13-as vonalon félórás ütemben közlekednek járatok 8:00 – 18:00 óra között, a Lajosváros – TESCO viszonylaton.

A járatok így a nagyobb temetőket a napközbeni üzemidőben ki tudják szolgálni.

Facebook
Email