Célegyenesben az Ostorosi út felújítása

A zimankóban is zajlik a munka, napokon belül átadják az autósforgalomnak a az Ostoros és Noszvaj közötti reptéri út mart aszfalttal borított szakaszát.

A beruházás 1600 méter hosszan fogja biztosítani a biztonságos közlekedést – derül ki a város hivatalos Facebook-oldalának csütörtöki bejegyzéséből.

 

✅ Újabb útszakasz fejlesztése közelít a végéhez!

A hidegebb idő ellenére is dolgoznak, napokon belül elkészül és átveheti a 🚙 forgalom az Ostoros és Noszvaj közötti reptéri út mart aszfalttal borított szakaszát, mely, bízom benne, hogy hosszú idő után sokak számára biztonságosabb és könnyebb közlekedést tesz lehetővé!

Posted by Mirkóczki Ádám on Thursday, December 8, 2022

A munkálatok november 28-án kezdődtek. Az útszakasz felújítása a Kertész utcában nemrég befejeződött munkálatok során merült fel. A beruházást a választókerület képviselőjeként Farkas Attila kezdeményezte. Az út kezelője azonban nem Eger városa, hanem a Magyar Közút, így első körben velük kellett leülni tárgyalni. A városvezetésnek sikerült meggyőznie a céget a felújítás szükségességéről, így a munkálatok múlt hétfőn megkezdődtek.

Facebook
Email