Berecz Klára: Felnémet külön gondoskodást igényel

A Civil Közéleti Egyesület 10. választókörzeti jelöltje javítana a közbiztonságon és Városőrséget is felállítana.

Berecz Klára 1977-től él és dolgozik Egerben. Két lány édesanyja és két kislány boldog nagymamája. 17 évig idegenforgalomban, 2 évig a városi televízióban, majd 26 évig kulturális intézményben dolgozott városunkban.

Több városi, országos, de két nemzetközi fesztivált is létrehozott, illetve számos kiváló színházi, táncszínházi, ismeretterjesztő előadást és különleges koncertet is sikerült Egerben megvalósítani a segítségével. Több alkalommal volt az Egri Advent programsorozat és a Príma Díj megyei átadó ünnepségének a főszervezője.

Az évek során folyamatosan arra törekedett, hogy mindenki számára elérhetővé, érthetővé, élvezhetővé, értékké tegye az általa megálmodott és megvalósított programokat. Idegenforgalmi munkája során pedig Eger kivételes értékeit közvetítette a belföldi és külföldi turistáknak.

Kiemelt figyelmet fordított az egri fiatalok megismerésére, a velük való élő kapcsolat megteremtésére. Képviselői munkájával segíteni szeretné, hogy az emberek motiváltak legyenek a lakóközösség életében való részvételre, a „mi-tudat” közösségi identitás kialakítására, és fontosnak tartja a szolidaritást, a közösségi cselekvés megerősítését.

Választókörzetében támogatja és folytatni szeretné az ebben a ciklusban elindult munkát.

Úgy véli, hogy a Felnémet külön gondoskodást igényel.

Közművelődési szakemberként fejleszteni szeretné a városrész közösségi, kulturális életét, valamint bővíteni a helyi programok lehetőségét.

Nem kérdés számára sem, hogy Felnémeten a közbiztonság helyreállítására van szükség.

A térfigyelő kamerarendszer modernizálása mellett szorgalmazza a Városőrség felállítását, továbbá a biztonságérzetet fokozó közvilágítás bővítését és fejlesztését.

Facebook
Email