Az egyik legolvasottabb utazási portál odavan az Eger Adventért

„Meseszép és izgalmas város” tele érdekes programokkal – írja az Utazómajom.

Az Eger Advent az elmúlt években az ország egyik legnépszerűbb, ha ugyan nem az elsőszámú adventi programjává nőtte ki magát. Ezt jelzi az is, hogy külön cikkben ajánlja egy népszerű utazási portál is.

„Tavaly már a téli szezonban is Eger volt az egyik leglátogatottabb vidéki város, ami köszönhető a széles programkínálatnak és az izgalmas lehetőségeknek”

emlékeztet a portál.

Az Eger Advent és az azt követő HÜTTE – Egri Forralt Bor Napok hat héten át „számtalan színpadi produkcióval, árussal és más attrakciókkal kedveskedik a családoknak és a fiataloknak egyaránt. Persze nem csak a programok miatt érdemes meglátogatni ezt a meseszép és izgalmas várost” – teszik hozzá.

Megemlítik többek közt a Dobó tér „hangulatos díszkivilágítását”, a Városháza üvegtermében a gyermekeket december 1-től december 23-ig minden hétvégén váró Jégpalotát és az „elmúlt években nagy fejlődésen keresztülment” Szépasszonyvölgy pincészeteit is.

A szerző szerint „Egerben gasztro élményekből sincs hiány, hiszen van a városban olyan étterem, ami Michelin Guide Bib Gourmand díját is elnyerte. (…) Ha egy kicsit szeretnétek belekóstolni a helyiek világába, akkor ne hagyjátok ki a lángost a piacon, amit Pista bácsi és családja készít immár több, mint 50 éve az egrieknek és a városba látogatóknak.”

Facebook
Email