A felsővárosi fertálymester Mirkóczki Ádám csapatában indul

Kovács Attilát aligha kell bemutatni 8. választókörzetben élők számára.

Egerben született, az északi városrészben nevelkedett fel, és immáron 13 éve ott vezeti autószerviz vállalkozását. Két fiúgyermek édesapja.

Mivel itt nőtt fel, elkötelezettséget érez Felsőváros iránt, hiszen minden emléke oda köti. Azért szeretne dolgozni, hogy a Felsőváros ismét a régi fényében tündökölhessen.

„Szeretné, hogy az ő és mások gyermekei pajtásaikkal együtt boldogan fociznának, kerékpároznának, játszanának biztonságban a helyi játszótereken, járdákon, tereken”

derül ki a Civil Közéleti Egyesület Facebook-bejegyzéséből.

Kovács Attilát 2020-ban a Fertálymesteri testület is a tagjai közé választotta. Felsővárosi fertálymesterként ez a megtiszteltetés közelebb hozta a helyi közösséghez, amely elindította benne a felelősségteljes tenni akarás gondolatát.

Választókörzetében kezdeményezné a közterületi kamerarendszer további fejlesztését, hiszen ez növeli az ott élők biztonságérzetét és komfortját. Fontosnak tartja a példamutató hagyományokkal rendelkező felsővárosi közösség további építését, az összetartozás érzésének növelését,

A Nemzedékek terét továbbra is közösségfejlesztő programokkal töltené meg, de szorgalmazná az egészségnap akár évente kétszeri megtartását is, hiszen a mai egészségügyi körülmények mellett ez a program hiánypótló, különösen az idősebb lakosok számára. Folytatná a megkezdett járda- és útfelújítási programot is a következő ciklusban.

„Azok, akik mellette döntenek, biztosak lehetnek abban, hogy közösségük egy elszánt és emberközpontú vezetőt lel személyében”

fogalmaz Kovács Attila kapcsán Mirkóczki Ádám polgármester.

Facebook
Email