15 évre dőlhet el Eger sorsa június 9-én

Új távlatokat nyithat a városnak a csendes többség forradalma.

„A Civil Közéleti Egyesület alapelve az emberközpontúság és a közösségi együttműködés értékének elismerése. Ezek az értékek képezik a fundamentumát annak a jövőnek, amit együtt építhetünk fel, Önökkel együtt” – írja közösségi oldalán Mirkóczki Ádám.

„Ha mind a 10 körzetben, mind a 10 jelöltünk nyerni tud, azzal megteremthetik egy boldog, békés és sikeres Eger 15 éves jövőjének alapjait”

– mutat rá a polgármester. Hozzáteszi: az egyesület jeöltjei „érett felnőttek, egriek, akik tisztában vannak az önök, a mi problémáinkkal, tisztában vannak a város lehetőségeivel.

Hangsúlyozza: a CKE-ben közéleti szerepet vállaló szakemberek „tisztelik a másikat, és ez az, amit mások részéről „nem tapasztaltunk meg az elmúlt öt évben”. Így képesek egy új, sokkal magasabb minsőségű politikai kultúra megteremtésére a városban.

„Arra kérem az önök bizalmát, hogy csak a lehetőséget adják meg a képviselőjelöltjeinknek, adják meg nekem, hogy mit tudnék akkor csinálni, hogyha többségem is lenne, és nem mindig a széllel szemben kellene végezni bármilyen tevékenységet ahhoz, hogy az egri jövő alapjait a következő 15 évre le tudjuk tenni, amelynek a gyermekeink és az unokáink is haszonélvezői lesznek”

– fogalmaz Mirkóczki Ádám.

AZ EGRI JÖVŐ TITKA: AZ EGRIEK EGYSÉGE ÉS ELKÖTELEZETTSÉGE!

„Eger boldog, szerethető jövőjét alakítjuk ki együtt, a…

Posted by Mirkóczki Ádám on Wednesday, May 29, 2024

Facebook
Email